Quantcast

TVR Sport začne vysílat v březnu

| redakce | tisk

Rozšíření rodiny televizních kanálů chystá rumunská veřejnoprávní TVR (Televiziunea Română). Již příští měsíc spustí další tématický program - stanici tentokrát věnovanou sportu TVR Sport.

"Jsem rád, že mohu oznámit, že za několik týdnů otevřeme TVR SPORT, kanál, který v domácnostech Rumunů dlouho chyběl, a že brzy budeme vysílat olympijské hry v Paříži," řekl Dan-Cristian Turturică, prezident - generální ředitel TVR.

Logo TVR Sport (foto: tvr.ro)
▲ Logo TVR Sport (foto: tvr.ro)

Spuštění TVR Sport představuje pro provozovatele důležitý krok a reakci na obecný trend - zvyšování zájmu veřejnosti o tématické kanály, ale také o sportovní aktivity a zdraví životní styl.

TVR Sport bude vedle blíže nekonkretizovaného fotbalu vysílat také další sporty, na které získá TVR vysílací práva, a také řadu exkluzivních pořadů se záběry ze zlatého fondu televize, zpravodajství, profilové pořady, rozhovory a debaty na aktuální témata.

TVR Sport bude již v pořadí 14. kanálem pod logem TVR. Po stanicích TVR 1/2/3, mezinárodní TVRi, zpravodajské TVR Info, kulturní TVR Cultural, hudební TVR Folclor a regionálních programech TVR Cluj, TVR Craiova, TVRIasi, TVR Mures, TVR Timisoara a TVR Moldova.

zdroj: tevehaber + tvr.ro





Reklama




Vybrané články