Quantcast

Nova Sport 6 nabídne i UFC

| redakce | tisk | názory

Přenosy nejprestižnější MMA organizace světa UFC (Ultimate Fighting Championship) se stěhují na nový prémiový sportovní kanál Nova Sport 6. Skupina Nova tak rozšiřuje sportovní práva.

Stanice Nova Sport 5 a 6 navíc zařazuje do své nabídky nový distributor - Telly.

Nova Sport 6 odvysílá živě všechny nadcházející galavečery UFC. Součástí vysílání bude i bohatý doprovodný program, který divákům zajistí komplexní zážitek.

Tento krok je součástí naší neustálé snahy poskytovat vysoce kvalitní obsah, který splňuje očekávání těch nejnáročnějších diváků. Skupina Nova, coby předchozí vlastník vysílacích práv pro UFC, pomohla vybudovat a rozšířit popularitu MMA v Česku a na Slovensku. Jsme tedy nesmírně rádi, že se UFC vrací po krátké odmlce zpátky domů na Nova Sport. Čeští fanoušci MMA tak pouze u nás opět naleznou přenosy nejprestižnější organizace světa,“ říká Dušan Mendel, vedoucí sportu pro TV kanály & VOD TV. „Těší nás, že stejně jako při spuštění stanic Nova Sport 3 a 4 jsme se i nyní dohodli na distribuci nových kanálů s Telly, naším dlouholetým partnerem. Telly tak nabídne svým zákazníkům kompletní nabídku všech šesti stanic Nova Sport,“ dodává.

Na Nova Sport 5 a 6 tak vzniká unikátní prostředí, ve kterém divák bude moct sledovat nejen UFC, ale i závody Formule 1 a MotoGP, nebo vybrané fotbalové zápasy LaLigy a Bundesligy. Stanici Nova Sport 5 nabídnou svým zákazníkům distributoři O2 Czech Republic, Skylink a Telly, stanice Nova Sport 6 bude k dispozici v nabídce O2 Czech Republic a Telly. S dalšími distributory nadále probíhají jednání.

UFC je nejprestižnější MMA organizací světa, zároveň má i speciální přesah pro české fanoušky. Už 14. dubna je na programu extrémně zajímavý galavečer UFC 300, kde se představí Jiří Procházka proti Aleksandaru Rakičovi ze Srbska. V hlavním zápase večera bude přemožitel Procházky Alex Pereira obhajovat pás šampiona polotěžké váhy proti Jamahalu Hillovi.

Nova Sport je sportovní televizní značka, která v tuzemsku úspěšně vysílá už od roku 2008. V září 2015 začala vysílat stanice Nova Sport 2. V létě roku 2021 se počet sportovních stanic Skupiny Nova zdvojnásobil, když odstartovalo vysílání Nova Sport 3 a 4. Mezi nejprestižnější sportovní soutěže, které diváci mohou na Nova Sport sledovat, patří Liga mistrů UEFA, NHL, NBA, Bundesliga a další.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články