Quantcast

Persiana KPop - nová hudební FTA stanice v HD

| redakce | tisk | názory

Mediální skupina Persiana Group spustila nový tématický kanál pod svojí značkou Persiana. Nový program se jmenuje Persiana KPop a vysílá se - stejně jako ostatní programy vysílatele - přes satelit TürkmenÄlem/MonacoSat na pozici 52°E.

Stanice Persiana KPop se zaměřuje na videoklipy korejské populární hudby (KPop), která se těší stále větší popularitě.

Program se vysílá v plném HD rozlišení (1920x1080) v kodeku MPEG-4 (H.264) se zvukem ve formátu MPEG (128 kbit/s). Vysílání je šířeno z kapacity společnosti WNS (Wide Network Solutions) volně ( FTA) ve východním paprsku. Příjem je proto v Čechách bezproblémový s parabolami od průměru 60 cm. Směrem na východ signál slábne a doporučuje se parabola o větším rozměru (cca 90 cm).

Persiana KPop - záběr z příjmu stanice
▲ Persiana KPop - záběr z příjmu stanice

Kanály skupiny Persiana jsou určeny především pro persky hovořící publikum. Volné vysílání a atraktivní obsah řady stanic Persiana může přilákat diváky v celé oblasti pokrytí signálem.

Pod značkou Persiana se vysílají například filmové a zábavní programy Persiana Cinema, Persiana Comedy, Persiana 2, Persiana Family, dále sportovní Persiana Sports a Persiana Fight, dětský Persiana Junior, hudební Persiana Music, Persiana Rap, dále také stanice Persiana Iranian, Persiana Laitno, Persiana Nostalgia, Persiana Sciece a Persiana 1.

technické parametry - Persiana KPop:

• TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E), freq. 10,762 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články