Quantcast

Lepší.TV zařazuje novou videotéku Max do balíčku HBO

| redakce | tisk

Přístup do nové videotéky Max, která je následovníkem populární streamovací platformy HBO Max, nabízí Lepší.TV už nyní v rámci balíčku HBO.

Videotéka Max přináší obrovskou škálu nejrůznějších pořadů, jako jsou seriály i filmy od Warner Bros., animované filmy z Cartoon Network nebo superhrdiny od DC. K tomu živé sportovní události a obsah z oblíbených televizních kanálů, jako jsou Discovery, TLC nebo HGTV. Diváci se navíc mohou těšit také na přenosy celých olympijských her v Paříži 2024.

Přidání videotéky Max do balíčku HBO je dalším krokem v našem úsilí přinášet divákům aktuální a kvalitní obsah,“ říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV. „Nová videotéka Max je taky skvělým impulsem pro diváky, kteří se rozhodují k vyzkoušení balíčku HBO. S ním získají nyní nejen přístup do Maxu, ale také stanice HBO, HBO 2, HBO 3 a oba Cinemaxy,“ dodává Pavel Górecki.

Lepší.TV se službou Max (foto: Lepší.TV/WBD)
▲ Lepší.TV se službou Max (foto: Lepší.TV/WBD)

Max oproti HBO Max nabízí nové funkce, podívanou šitou na míru a vylepšené vyhledávání. Navíc rozšířenou knihovnu titulů, do které přibyly žánry true crime, vaření, bydlení i nové tituly pro děti. Novinkou jsou také živé sportovní přenosy.

Jedním z hlavních taháků je velkofilmový epos "Duna: Část druhá", který měl svou premiéru právě na této nové platformě 21. května. Diváky čekají nové i vracející se hvězdy, mezi nimiž nechybí na Oscara nominovaný Timothée Chalamet a Zendaya.

Nová videotéka Max je dostupná všem divákům Lepší.TV s aktivním balíčkem HBO bez dalších extra poplatků. Videotéku je pouze nutné aktivovat. Aktivace je jednoduchá a stačí v jakémkoli zařízení, na kterém chce divák Max sledovat, nejprve spustit Lepší.TV a přihlásit se. Následně zvolí sekci "HBO" a záložku "Max". Poté ho čeká pár kroků a během chvilky získává přístup k nové videotéce Max.

Veškeré pořady z Maxu se po aktivaci objeví také v rámci Lepší.TV. Samotné sledování je ale možné pouze v aplikaci Max, kde je divák po spuštění vybraného pořadu přesměrován.

Věříme, že se nová videotéka Max stane oblíbenou součástí nabídky Lepší.TV a přinese našim předplatitelům spoustu nových příležitostí pro zábavu a relax,“ dodává Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

Lepší.TV si nyní může vyzkoušet každý nový klient jen za 1 Kč na 10 dní, a to včetně balíčku HBO, který nově nabízí také videotéku Max. Služby lze kdykoli zrušit. Objednávku mohou zájemci udělat během pár minut na www.lepší.tv.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články