Quantcast

InterSAT využije kapacitu na satelitu Eutelsat 70B

| redakce | tisk | názory

Francouzský satelitní operátor Eutelsat prodloužil své partnerství se společností InterSAT, jedním z předních afrických poskytovatelů satelitních služeb k podpoře růstu InterSAT v panafrických podnikových a maloobchodních segmentech.

V rámci nejnovější víceleté strategické dohody přidá InterSAT do svého současného portfolia kapacitu v Ku pásmu nad střední a východní Afrikou na satelitu Eutelsat 70B společnosti Eutelsat. Firma již využívá kapacitu v Ka pásmu na družici Eutelsat Konnect.

Eutelsat 70B se nachází na orbitální pozici 70,5°E a nabízí široký paprsek a čtyři výkonné pevné paprsky s vysokým stupněm palubní konektivity.

Hanif Kassam, výkonný ředitel společnosti InterSAT, k dohodě uvedl: "Jsme potěšeni, že se můžeme opět spolehnout na kapacitu společnosti Eutelsat, která podpoří naše růstové ambice v Africe, kde se nacházejí jedny z nejodlehlejších a nejméně rozvinutých oblastí světa, které představují náročné prostředí pro budování pozemních komunikačních sítí. S využitím našich zkušeností se službami VSAT a naší teleportové infrastruktury jsme schopni využívat satelitní komunikaci k poskytování spolehlivého a nákladově efektivního připojení do vzdálených a nedostatečně obsluhovaných oblastí a zároveň zajistit špičkové uživatelské prostředí pro naše zákazníky."

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články