Quantcast

Euro 2024: Všechny zápasy na Slovensku přinese skupina Markíza

| redakce | tisk | názory

Na desítce stadionů v Německu již 14. června vypukne fotbalový šampionát UEFA Euro 2024. Diváci na Slovensku budou moci se skupinou Markíza, která je oficiálním vysílatelem ME ve fotbale, sledovat každý zápas.

Televize Markíza, Dajto a streamovací platforma Voyo přinesou divákům na Slovensku všech 51 zápasů, včetně očekávaných duelů slovenské reprezentace. Ty se odehrají 17., 21. a 26. června, kdy slovenský výběr poměří své síly o postup ve skupině E postupně proti soupeřům z Belgie, Ukrajiny a Rumunska. Diváci si všechny zápasy šampionátu budou moci vychutnat živě, v přímém přenosu na Markíze, Dajto a Voyo, nebo ze záznamu v sekci UEFA EURO 2024 na Voyo.

Velké množství zajímavých momentů uvidí diváci ve vysílání i na webu TVNOVINY.sk a na sociálních sítích.

UEFA Euro 2024 na TV Markíza, TV Dajto a VOYO (foto: TV Markíza)
▲ UEFA Euro 2024 na TV Markíza, TV Dajto a VOYO (foto: TV Markíza)

Skupina Markíza je dlouhodobě domovem nejlepšího slovenského fotbalu. A od 14. června to povýšíme na ještě vyšší level, jelikož jsme hrdým oficiálním vysílatelem obrovského fotbalového svátku UEFA EURO 2024. Fotbalovým evropským šampionátem už několik měsíců opravdu žije celá Markíza. Jsem přesvědčen, že si fotbaloví fanoušci společně s Markízou užijí skvělou jízdu plnou zábavy a výborného fotbalu,“ řekl generální ředitel skupiny Markíza Peter Gažík.

Už během skupinové fáze bude dění na zápasech přímo z Německa divákům zprostředkovávat komentátorská dvojice Andrej Zvolenský a Marek Sapara. Komentovat budou všechny tři zápasy slovenské fotbalové reprezentace, ale i další zápasy, včetně otevíracího souboje, v němž domácí fotbalisté v mnichovské Allianz aréně nastoupí proti Skotsku. Ve vyřazovací části turnaje bude atmosféru přímo na stadionu divákům přinášet další dvojice komentátorů ve složení Marek Arpáš a Stano Šesták. Od osmifinále, kam postoupí šestnáct nejlepších týmů, až po finále tak budeme zápasy pro diváky komentovat přímo ze stadionů v Německu.

Základní studio UEFA Euro 2024 bude na Slovensku, přímo v Záhorské Bystrici v sídle televize Markíza. Odtud bude vysílat všechny zápasové studia, tj. před zápasem, v přestávce a po utkání.

zdroj: Markíza

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články