Quantcast

SledovaniTV přidává kanály iVodárenství a TV R

| redakce | tisk | názory

Internetová televize SledovaniTV zařazuje do své nabídky dvě televizní stanice - iVodárenství a TV R. Dostupné jsou ve všech balíčcích této služby. Celkově tak mají zákazníci SledovaniTV v Česku k dispozici už 209 TV kanálů. Program iVodárenství mají nově ve své službě i slovenští uživatelé SledovanieTV.

Tematický kanál iVodárenství se věnuje všemu, co se týká vody. Kromě pravidelného zpravodajství o stavu a kvalitě vody v krajině mohou diváci sledovat pořady o vodohospodářství, ceně vody, ochraně životního prostředí i zemědělství. Nechybí ani vzdělávací pořady pro děti a oblíbené panoramatické záběry z věží vodojemů.

Stanice TV R nabízí regionální zpravodajství ze všech koutů České republiky. Do programu zařazuje i publicistické pořady věnované lokálním tématům, reportáže ze sportovních či kulturních akcí a přímé přenosy.

Téma sucha, vody a ekologie rezonuje naší společností čím dál více. Rádi proto zařazujeme specializovaný kanál, který se této problematice věnuje,“ říká marketingový ředitel SledovaniTV Lukáš Pazourek.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články