Quantcast

HBO Comedy odstartuje v Polsku ještě letos

| Martin Vyleťal | tisk

HBO Polska oslavuje 10 let od zahájení působení na polském trhu, kde má nyní okolo 800 tisíc abonentů. Provozovatel urychluje plány na spuštění dalšího tématického kanálu - HBO Comedy.

HBO Polska v letošním roce na polském trhu představila kanály Sony Pictures - AXN Sci-Fi a AXN Crime, které by měly odstartovat v příštím roce i v České republice a na Slovensku. Ještě letos, příp. začátkem roku 2007 chce spustit nový kanál HBO Comedy. Původně provozovatel počítal se startem v květnu 2007. HBO Networks připravuje také pro polský trh populárně-naučný kanál Spektrum TV (je dostupný v ČR i na Slovensku) a také služby VOD (video na požádání).

Dosavadní prémiové kanály HBO Polska - HBO a HBO2 se vysílají prostřednictvím platformy Cyfra+ a ve vybraných kabelových sítích. Cyfrowy Polsat tyto programy zatím nenabízí.

HBO chce v nejbližší době nabízet služby VOD (Video On Demand), které umožní si objednat filmy a seriály. Zatím není známo, jakým způsobem bude služba VOD distribuována.

Pro věrné abonenty HBO v Polsku připravil provozovatel malý dárek. 7 diváků, kteří si 17.září 1996 objednali a dodnes přijímají HBO, získají předplatné na dalších 10 let zcela zdarma.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články