Quantcast

Placené kanály Sat.1 a Kabel1 v paketu Premiere Star

| redakce | tisk

Digitální tématické kanály Sat.1 Comedy a Kabel1 Classic koncernu ProSiebenSat.1 se od podzimu stanou součástí satelitní nabídky Premiere Star platformy Premiere.

Premiere s ProSiebenSat.1 podepsal mnoholetý kontrakt na digitální satelitní vysílání. Oba placené kanály byly doposud dostupné v řadě německých kabelových sítí (včetně distribuční trasy Kabel Deutschland na satelitu Astra 3A) a v IPTV platformě T-Home Deutsche Telekom.

Sat.1 Comedy a Kabel1 Classic patří mezi placené kanály skupiny ProSiebenSat.1, které odstartovaly před v červnu 2006. Sat.1 Comedy přináší filmy z Hollywoodu i Evropy s komediální tématikou. sitcomy z USA a Velké Británie a také zábavní formáty ProSiebenSat.1. Kabel1 Classics vysílá filmy ze 40. až 90. let minulého století. Filmy z Hollywoodu i Evropy.

O případném vstupu Sat.1 Comedy a Kabel1 Classics se spekuluje od zveřejněných záměrů Premiere spustit doplňkový programový balík Premiere Star (tehdy ještě vznikal pod názvem Premiere Sky).

Paket programů Premiere Star bude vysílat přes satelity Astra (19,2°E). Signály budou kódované systémem Nagravision Aladin.





Reklama




Vybrané články