Quantcast

Brazílie bude využívat kapacitu na Intelsat 10-02

| redakce | tisk

Satelitní kapacitu na družici Intelsat 10-02 (1°W) bude využívat Brazílie. Vedle dodávky služby pro Skandinávii (Canal Digital) a střední a východní Evropu (Digi TV) bude satelit sloužit pro další region.

Satelit byl vynesen v roce 2004 a zhotoven společností Astrium pro poskytování služeb v C a Ku pásmu s pokrytím Evropy, Afriky, Ameriky a Středního Východu z orbitální pozice 1°W.

Na základě rozhodnutí se Intelsat 10-02 připojí k dalším 13 satelitům v globální síti Intelsat, který bude dodávat služby pro Brazílii. Intelsat byl prvním satelitním operátorem, který založil silnou satelitní telekomunikační infrastrukturu v zemi, poskytuje kapacitu pro video, sítě a hlasové služby do různých částí Brazílie.

"Náš plán využívat Intelsat 10-02 pro Brazílii demonstruje naši vedoucí pozici v poskytování satelitní kapacity Brazílii. Intelsat 10-02 poskytuje specificky optimalizované vysílání programů pro naše zákazníky hledající obchody v Brazílii," řekl Carmen Gonzalez-Sanfeliu, regionální vice president pro Latinskou Ameriku a Karibik Intelsatu.





Reklama




Vybrané články