Quantcast

Digi TV začala distribuovat nové karty

| redakce | tisk

Provozovatel satelitní placené televize Digi TV, působící v šesti krajinách střední a východní Evropy včetně České republiky a Slovenska, začal s distribucí nových dekódovacích karet ve tříbarevném provedení - červeno-modrobílém.

Karty se dodávají k satelitním přijímačům - tzv. dualboxům, které jsou již připraveny na kódovací systém Nagravision nové generace - tzv. Nagravision 3, který poskytuje vyšší prvky zabezpečení před ilegálním příjmem, píše Digiinfo.cz.

Digi TV začala distribuovat nové karty
▲ Digi TV začala distribuovat nové karty

Obr. pohled na novou kartu

Platforma Digi TV před několika týdny zaktivovala simulcrypt u všech svých kódovaných programů. Ke stávajícímu systému Nagravision 2 s CAID 1801 byl připojen další CAID 1802, který patří novější generaci systému Nagravision, označovaný jako Nagravision Merlin. Využívá jej španělská platforma Digital+ i portugalská síť TV Cabo.

Multiregionální služba Digi TV používá starší systém Nagravision 2, který se v současné době nepovažuje za příliš bezpečný kódovací systém. V další fázi se počítá s plošnou výměnou karet všem stávajícím zákazníkům.





Reklama




Vybrané články