Quantcast

5 proti 5 na Primě s novým moderátorem a studiem

| redakce | tisk

Soutěžní pořad Televize Prima 5 proti 5 přivítá již tuto sobotu ve speciálním dílu dva týmy plné známých tváří. Proti sobě nastoupí seriáloví hrdinové: za Velmi křehké vztahy Alice Bendová, Sandra Pogodová, Martin Zounar, Silvie Koblížková a Daniel Bambas, Ošklivku Katku reprezentují Kateřina Janečková, Hanka Křížková, Míša Horká, Lumír Olšovský a Ladislav Županič. Pořadem diváky poprvé provede nový moderátor Petr Lesák.

Před samotným natáčením speciálního charitativního dílu pořadu 5 proti 5 panovala v zákulisí nervozita. Zatímco Petr Lesák pilně zkoušel ve studiu pod taktovkou perfekcionistického režiséra Jana Sládka, seriálové týmy pojaly přípravy po svém. Zástupci Ošklivky Katky pilně sledovali obrazovky, kde probíhaly zkoušky, a snažili se hádat odpovědi. Pak ale přišlo zklamání, když se dozvěděli, že otázky samozřejmě nejsou totožné s těmi, které budou v samotné soutěži. „Fakt ne? Myslela jsem, že si to teď nastudujeme a budeme mít před vékávéčkama náskok,“ smála se Míša Horká. To herci Velmi křehkých vztahů strávili většinu času před studiem a nacvičovali bojový pokřik. „My to tady známe. V 5 proti 5 jsme už byli,“ chlubil se Martin Zounar.

Nové dekorace, které jsou bezpochyby modernější a dynamičtější, všechny přítomné příjemně překvapily. „Je dobře, že je studio nové. Má to větší šťávu. Teď to dostalo rozměry, jaké to má ve světě,“ zhodnotil Martin Zounar. Také Petr Lesák se cítil v nových kulisách výborně. Ten podle svých slov dlouho váhal, zda má nabídku na moderování pořadu 5 proti 5 přijmout. „Laťka je nastavena vysoko. Petr Novotný je excelentní bavič a profesionál. Při prvním natáčení, což byl ke všemu speciál, jsem měl možná větší trému než soutěžící, ale ta mě opustila, jakmile se rozsvítila kamera,“ prozradil Lesák.

Herci budou bojovat pro dobrou věc o částku 100 000 Kč, která poputuje na konto UNICEF.

Na speciální díl plný zvratů a hlavně nezapomenutelného humoru herců primáckých seriálů se můžete těšit již tuto sobotu od 20.00 hodin v Televizi Prima.

zdroj: PR Prima TV





Reklama




Vybrané články