Quantcast

Nat Geo Wild a Ushuaia TV HD od září v CanalSat

| redakce | tisk

Francouzská satelitní pay-tv platforma CanalSat (Astra, 19,2°E) se během září rozšíří o dva nové programy - SD kanál Nat Geo Wild a stanici v high definition tv - Ushuaia TV HD. Jako první bude do nabídky zařazena televize Nat Geo Wild.

Nat Geo Wild v paketu CanalSat odstartuje 9. září 2008. Program bude součástí programové nabídky Family (Rodina). Diváci stanici naleznou na 70. předvolbě v EPG na dotovaných přijímačích.

Nat Geo Wild odstartoval v roce 2006 v Hong-Kongu a Singapuru. Nyní je šířen ve 30 zemích. Stanice vysílá dokumentární filmy o flóře a fauně. Program patří do programové skupiny Fox International Channel France.

Druhá kanálová novinka CanalSat odstartuje 25. září 2008. Na tento den je naplánováno zahájení vysílání programu Ushuaia TV HD. Stanice bude dostupná na programové pozici číslo 189 v programovém balíčku Family. Divák bude mít možnost si objednat HD balíček k zvolené nabídce.

HD balíček CanalSat obsahuje stanice TF1 HD, FRANCE 2 HD, CANAL+ HD, M6 HD, 13éme RUE HD, USHUÄIA TV HD, NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HD, CINEMA PREMIER HD a DISNEY CINEMAGIC HD.

Během listopadu se HD balíček rozšíří o Sci-Fi HD a plánu je také hudební kanál MTV HD.

zdroj: satmag





Reklama




Vybrané články