Quantcast

Slovenské karty Skylink bez Eurosportu z 19,2E

| redakce | tisk

Provozovatel nizozemské satelitní pay-tv platformy Canal Digitaal dnes dočasně odpojil jeden ze systémů podmíněného přístupu CryptoWorks pro přístupové karty Skylink u panevropského sportovního kanálu Eurosport. CAID 0D70 je nyní dočasně odpojen a patří modrým kartám Skylink, které se dříve prodávaly na slovenském trhu.

Slovenští abonenti programového balíčku MULTI, do kterého patří i zmíněný Eurosport, mohou dočasně přijímat Eurosport s českým komentářem na satelitu Astra 1E (23,5°E), na kmitočtu 11,992 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. K dispozici je i EPG v češtině.

Abonenti Multi z České republiky a majitelé nových karet Skylink na Slovensku mají program Eurosport nadále k dispozici na 19,2°E na kmitočtu 12,344 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4 ale mohou přijímat i dočasnou distribuci Eurosportu z pozice 23,5°E.

Důvodem k dočasnému odpojení jednoho ze systémů CryptoWorks u stanice Eurosport na platformě Canal Digitaal je právě probíhající výměna karet Seca Mediaguard za nové. Z technických důvodů musí být na dobu probíhající výměny karet odpojen systém CryptoWorks (CAID 0D70). To může trvat několik měsíců.





Reklama




Vybrané články