Quantcast

Karty TNK s placenými kanály na 6 měsíců

| redakce | tisk

Provozovatel virtuální platformy TNK (Televize na kartě) uvádí na trh novou přístupovou kartu s šesti měsíčním příjmem placených kanálů v ceně přístupové karty za 89 zlotých. Novou sérii karet začal provozovatel TNK dodávat na polský trh 4. května 2009.

Nové pre-paid karty TNK obsahují šesti měsíční příjem kompletní programové nabídky TNK, která obsahuje stanice TVN, TVN 24, TVN Turbo, TVN Lingua, TVN Warszawa, nSport, TVN Style, TVN Meteo, TVN Siedem, religia.tv, TVP1, TVP2, TVP Info, TVP Sport, Disney Channel. Po skončení šesti měsíčního příjmu pay-tv kanálů se uživatel může rozhodnout, zda si placené stanice objedná. Nejnižší cena je 10 zlotých měsíčně při objednání nabídky na období jednoho roku.

Pokud uživatel karty TNK neprojeví zájem o pay-tv kanály, bude mít po šesti měsících trvale (do roku 2016) k dispozici 5 kanálů - TVN, TVN7, TVP1, TVP2 a religia.tv.

Nové karty TNK za 89 zlotých jsou zpočátku k dispozici na cca 700 prodejních místech po celém Polsku.

Služba TNK odstartovala v říjnu 2008 jako první umožnila bezplatný přístup k vybraným neplaceným programům a možnosti objednání pay-tv programů bez uzavření smlouvy. TNK vysílá přes satelity Hot Bird (13°E) v systému Conax a má přes 200 tisíc diváků.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články