Quantcast

Boom Sport One v nabídce rumunské Dolce

| redakce | tiskobrázek k článku: Boom Sport One v nabídce rumunské Dolce

15. května 2009 rumunská satelitní pay-tv platforma Dolce, která využívá 6 transpondérů na řeckém telekomunikačním satelitu Hellas Sat 2 (39°E), zařadí do své nabídky sportovní kanál. Podle rumunského portálu Media Expres půjde o Boom Sport One, který je vyráběn a podporován konkurenční platformou Boom TV, která je šířena na satelitu Amos 2 4°W).

Dva kanály Boom Sport One a Boom Sport Two jsou šířeny v rámci platformy Boom TV na družici Amos 2 - 4W na 10,925 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 7/8, v systému podmíněného přístupu NDS - Videoguard.

Boom Sport One v paketu Dolce je nabízen bezplatně na první 2 měsíce, pak jen zákazníkům, kteří si jej objednají. Boom Sport One nabízí například vysílání fotbalových lig - italské Serie A a španělské Primera Division a také ligy z Jižní Ameriky a zápasy fotbalové Champions League. Na Boom Sport One je také NBA a utkání ragby.

Paket Boom TV má nyní exkluzivně 8 kanálů, ale Boom Sport One bude prvním, který bude nabízen i v dalších DTH platformách. V tomto případě se objeví v platformě na Dolce 39E, navíc také používá systém Videoguard.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články