Quantcast

Seca 2 již v nejbližších měsících

| Tisk

Seca 2 již v nejbližších měsících

Již v létě jsme Vás informovali o změnách, které chystá Canal+, provozovatel placené televize v řadě evropských zemí. Přinesli jsme informace o plánované plošné výměně originálních přístupových karet pro jednotlivé pakety v kódovacím systému Seca Mediaguard.

Zdá se, že akce Chacarte již ve Francii začala. Do konce roku by měli mít abonenti francouzského paketu Canal Satellite Numerique k dispozici nové přístupové karty. A od ledna příštího roku by se měly francouzské programy vysílat v novém, dokonalejším systému Seca2, který je znám také jako SuperSeca či SuperEncryption.

Podle výsledků ve Francii přistoupí Canal+ k výměně originálních přístupových karet i v dalších zemích, kde C+ působí (Španělsko, Nizozemí, Itálie, Polsko).

Na druhou stranu některé nové soubory pro aktualizaci neoficiálních karet jsou již několik měsíců připraveny i na Seca SuperEncryption. Dokonce se objevily i nepotvrzené zprávy, že pro sledování programů v Seca2 postačí i patchování modulu Aston, dekódující programy Seca Mediaguard.

Programy v kódovacím systému Seca Mediaguard se staly mezi diváky velmi populární, s jednou neoficiální kartou lze sledovat prakticky všechny programy, které jsou kódovány v tomto systému. Důležitou roli u diváků sehrála i velmi jednoduchá dostupnost nových kódů na internetu, kde jsou uveřejňovány nové klíče v měsíčním předstihu.



Z informací www.satkurrier.pl


Parabola.cz





Reklama




Vybrané články