Quantcast

Českým a slovenským uživatelům Humax CRCI-5500

| Tisk

Vážení čtenáři serveru Parabola.cz,
ve spolupráci se serverem Humax.cz a výrobcem přijímačů Humax jsme pro Vás připravili možnost podílet se na úpravách firmware v nejprodávanějším přijímači v České republice - Humax CRCI-5500.

Koncem září jsme čtenářům webu Parabola.cz nabídli exkluzivně ke stažení nový software v beta verzi, který byl vhodný pro loader verze 2.x i 8.x. Jako předchozí software i tato beta verze softwaru obsahuje několik chyb, které jste již popsali v komentářích u článku Nový firmware pro Humax 5500. Tyto informace, i když někdy s detailním popisem, byly však pro korejské vývojáře v některých případech neúplné.

Dnes Vám nabízíme možnost se k firmware v Humax 5500 opět vyjádřit. Pokud máte zájem, můžete problém se software popsat česky nebo slovensky. Uveďte několik údajů:
  • model Humaxe, seriové číslo, firmware a hardware revize, verze loaderu
  • vaši mailovou adresu
  • stručný ale výstižný popis problému se software (např. nelze naladit paket XY na družici Eutelsat xc, kmitočet, SR, FEC)
  • možné porovnání neduhu s jiným výrobkem - např. program XY na Humax 5500 nelze naladit, Philips či jiný přístroj bez problémů naladí uvedený program
  • Napište i co vám u modelu chybí (např.- slovenština v Menu)
  • Upřesněte případný špatný překlad či chybné znaky




Všechny údaje a popis vašeho problému prosíme vložte do formuláře na následující stránce

Prosíme, vyplňte uvedený formulář co nejdříve, aby Vaše problémy se software v Humax CRCI-5500 mohly být řešeny již v nové verzi software, na které probíhají v této chvíli dokončovací úpravy. Software bude k dispozici zřejmě již v listopadu. Všechna odeslaná data z formuláře nebudou nikde zobrazována a budou sloužit výhradně pro korejské vývojáře firmy Humax.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články