Quantcast

Premiere bude mít v Německu konkurenci: easy.TV

| Tisk

logoRakouskou placenou televizi easy.TV bude možné od 1.9.2005 si předplatit také v Německu. Společnost Decimus GmbH, dcera PrimaCom AG, bude od příštího měsíce nabízet balík šesti kanálů také na německém trhu – pouhé čtyři měsíce po startu easy.TV v Rakousku.

Easy.TV nabízí divákům zatím jen 6 atraktivních TV kanálů: dokumentární National Geographic, akci a dobrodružství na AXN, kanál extrémních sportů Extreme Sports, filmový kanál Silverline a pro dospělé diváky je zde první a plně erotický kanál hotX. Tuto nabídku easy.TV ještě doplňuje bezplatný Infotainmentkanal, což je promo kanál easy.TV, kde divák najde další informace ohledně nabídky a předplatného.

Předností easy.TV je jednoduché a velmi rychlé objednání služby. Není potřeba uzavírat žádnou smlouvu, stačí zavolat na určité telefonní číslo a aktivovat si vybraný program na 30 dní. Po této době se vždy divák může rozhodnout, zda a který program si opět objedná. Kanály jsou k dispozici za ceny od 3,-eur. Kompletní nabídku šesti kanálů může divák získat za příznivou cenu 9,-eur.

Nová pay-tv nabídka easy.TV přinese divákům v Německu řadu výhod. Konečně může divák platit jen za období, kdy se skutečně na uvedený program bude divat a platit jen za programy, které si vybere. Každý zákazník si může sestavit programovou nabídku z kanálů, které chce sledovat. Znamená to, že klient může na easy.TV jen ušetřit. "Se startem easy.TV v Německu se dostane trh s placenou televizí do pohybu. Žádný jiný provozovatel placené televize v německy hovořících zemích nepřináší nabídku srovnatelnou s easy.TV. Věříme, že diváky v Německu naší nabídkou oslovíme", uvedl k uvedení easy.TV v Německu Hans-Werner Klose, obchodní ředitel Decimus GmbH a předseda společnosti PrimaCom AG.

Jaké programy nabízí easy.TV?

Silverline - přináší atraktivní nabídku filmových titulů složených z akce, thrillerů, umění, zábavy a horrorů.

National Geographic - nabízí pohled do světa přírody s dokumentárními snímky National Geographic Channel. V programu divák najde pořady o zvěři, přírodě, dále magazíny o vědě, výzkumu a kultuře.

Extreme Sports Channel - přináší denně pořady o extrémních sportech. V programu se objevují i pořady z významných událostí a soutěží.

erotik first - je program pro náročné dospělé diváky, kterým přináší erotickou podívanou. Program se vysílá pouze v noci. Vždy od 23:00 hodin.

AXN - je široký výběr akčních a dobrodružných seriálů, filmové blockbustery, reality a lifestylové programy včetně sportovních seriálů. Program, který přináší Sony Pictures Entertainment, je určen pro diváky ve věku od 18 do 34 let.



hotX - je plně erotický filmový kanál, který nemá tařka žádné tabu. Dospělí si mohou jednotlivé filmy objednávat zcela anonymně u provozovatele easy.tv.

Infotainmentkanal – nabízí informace o nových nabídkách easy.tv. Program se vysílá pro zákazníky zdarma.

Easy.TV je první rakouská placená televize, která se vysílá na nejsledovanějším evropském satelitním systému družic Astra na pozici 19,2 st. Východně. Nabídka obsahuje 6 placených kanálů a 1 bezplatný Infotainmentkanal, který obsahuje veškeré informace o možnosti předplatného. Signál programů Easy.TV je kódován systémem Cryptoworks.

podle infosat

Redakce





Reklama




Vybrané články