Quantcast

TV Paprika rozšiřuje vysílání

| Tisk

logoKabelový a satelitní kanál TV Paprika rozšiřuje svoje vysílání. Od 5.prosince 2005 bude vysílat o 2 hodiny déle. Start denního programu se nemění. TV Paprika bude nadále vysílat od 8:00 hodin a končit místo ve 22:00 až o půlnoci.

V novém dvouhodinovém programovém bloku nabídne TV Paprika 120 minutový pořad "Čalamáda", který přinese výběr z archívních materiálů TV Paprika. Diváci se mohou těšit na pořady, které již dlouhou dobu neviděli. Po skončení vysílání, tj. od půlnoci do osmé hodiny ranní bude TV Paprika vysílat self-promo, stejně jako doposud.



Program TV Paprika se vysílá v kabelových sítích a v základní programové nabídce satelitní platformy UPC Direct (satelit Astra 1G, 19,2°E), na kmitočtu 11,992 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Stanice zahájila vysílání 1.září 2004, tehdy jako součást programu stanice Filmmúzeum. Vysílala jen 2 hodiny denně. Samostatný program odstartoval až o 2 měsíce později - 2.listopad 2004, kdy TV Paprika rozšířila vysílání na 14 hodin denně. V lednu 2005 stanice překročila hranice Maďarska a objevila se v České republice a na Slovensku s českým dabingem.

TV Paprika je první gastronomická televizní stanice ve střední Evropě. Stanice se soustření na popularizaci národních kuchyní, prezentaci kultury piva a vína.

redakce





Reklama




Vybrané články