Quantcast

Slovenská stanice TV Patriot zahájila satelitní vysílání

| Tisk

screenNa satelit Thor 3, tj. na pozici 0,8 st. západně vstoupila další slovenská nekódovaná stanice. V paketu TeleNor vedle kanálů Moooby TV a Nautik TV se objevila regionální televize TV Patriot ze severozápadního Slovenska.

TV Patriot je jediná regionální televize na Slovensku, která vypracovala a zrealizovala vlastní model celodenního obrazového vysílání zpravodajsko-zábavného programu s interaktivními prvkami. Uvádí web TV Patriot. Stanice vysílá 24 hodiny denně a divákům nabízí vedle zpravodajství i informace o nových filmech, knihách, pořady o zdraví a kráse, rady motoristům apod.

Vysílání TV Patriot je po technické stránce vybaveno nejmodernější digitální technikou s novým počítačovým zpracováním 24 hodinového denního vysílání. Vysílané jsou zprávy, aktuality, informace ze sportu, hudební programy, náboženské pořady a reklamní bloky. TV Patriot přispívá regionálním zpravodajstvím do vysílání celoplošné televize TV Markíza. Obdobný projekt připravuje s TA3.

Parametry příjmu TV Patriot:

satelit: Thor 3 (0,8°W)
kmitočet: 12,399 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 7/8

identifikátory kanálu:
SID 2915


VPID 518
APID 664
vysílání: nekódované
web: http://www.patriotgroup.sk/televizia/ .

Kanál TV Patriot vysílá s obrazovým datovým tokem 2,3 Mbit/s při rozlišení 640x576. Zvuk se vysílá v kvalitě 256 kbit/s.

TV Patriot vysílá ze satelitu Thor 3. Na stejném transpondéru se vysílají i programy Moooby TV a Nautik TV. Přes pozici 1°W dále vysílá rumunská placená televize Digi TV, která začátkem tohoto měsíce začala nabízet své služby i divákům na Slovensku.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články