Quantcast

Zone Thriller - nový FTA kanál v paketu Sky Digital

| Tisk

screenshotSpolečnost Zone Media dnes spustila zkušební vysílání svého již v pořádí sedmý tématický kanál - Zone Thriller. Program se objevil v největší evropské satelitní platformě Sky Digital (Astra 2A/Astra 2B/Astra 2D/Eurobird 1). Signál Zone Thriller není kódován.

Zone Thriller se objevil ve dvou multiplexech - na kmitočtech 12,524 a 12,560 GHz (ostatní parametry jsou níže v tomto článku), kde několik posledních dní testovala jiná stanice z portfólia Zone Media - Zone Horror. Kanál Zone Thriller rozšiřije žánrovou programovou nabídku zmíněného programu Zone Horror. Provozovatel na nové stanici slibuje psychologické filmy, sci-fi, thrillery a krimi filmy. Stanice bude v první fázi vysílat denně 2 hodiny - od půlnoci do druhé hodiny ranní londýnského času. Vysílání se bude postupně rozšiřovat.

Parametry příjmu:

satelit: Eurobird 1
pozice: 28,5°E
kmitočet: 12,524 a 12,560 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 3/4

identifikátory kanálu:
service ID: 54110
video PID: 2311
audio PID: 2312
kódování: žádné



Uživatelé set top boxů Sky Digital naladí program na EPG kanále č.322.

Společnost Zone Media, která byla doposud známá jako Zone Vision, v současnosti provozuje celkem 7 tématických kanálů Zone Reality, Zone Romantica, Zone Europa, Zone Club, Zone Horror, Zone Fantasy a nově Zone Thriller. Ve Velké Británii se šíří stanice Zone Horror, Zone Thriller a 3 verze stanice Zone Reality. Vedle základní verze také s hodinovým posunem a Zone Reality Extra. Poslední červnové pondělí se všechny stanice Zone Vision představily pod novými logotypy a názvy. Firma Zone Vision nyní působí pod obchodním názvem Zone Media.

Na britském trhu v současné době působí několik nekódovaných filmových kanálů - vedle Zone Horror a Zone Thriller také True Movies a True Movies 2, které provozuje společnost Chart Show Channels Limited, broadcaster hudebních kanálů Chart Show TV, B4 TV a The Vault. Pod křídla této společnosti dále patří dvojice dětských programů Pop a Tiny Pop.

Nekódované filmové kanály ve Velké Británii nabízí také firma Dolphin Television, která provozuje stanice Movies4Men a ActionMax. Movies4Men je věnován mužům. Stanice nabízí westerny, válečné filmy, akční, horrorové a dobrodružné. ActionMax vysílá akční filmy, thrillery a schi-fi snímky, které se doposud ve Velké Británii nevysílaly. Obě tyto stanice vznikly přeformátováním stanic Bad Movies a Matinee Movies, které dříve provozovala společnost Sit-up Ltd.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články