Quantcast

CS LINK spustil webové stránky

| Tisk

Česká satelitní platforma CS LINK aktivovala svoji internetovou prezentaci. Na stránkách www.cslink.cz najdou čtenáři všechny informace o službě a vysílaných programech.

Na hlavní stránce najdeme i loga kanálů, které satelitní síť nabízí. Nechybí zde programy České televize (ČT1, ČT2, ČT24 a ČT4 Sport), Prima TV, TV Noe, placené programy CS Film, Galaxie Sport a HBO, dále loga stanic Českého rozhlasu - ČRo 1 - Radiožurnál, ČRo 2 - Praha, ČRo 3 - Vltava, ČRo Region (Střední Čechy), Rádio Praha. V přehledu jsou již uvedeny některé plánované kanály - Hustler TV, TV Filmbox a Nonstop Kino.

Pod odkazem "Programy" najde uživatel grafické znázornění programů služby a pod linkem "Astra 3A/1D" technické parametry všech přenášených programů v CS LINKu. V sekci "Objednávky" si může čtenář objednat některé z nabízených placených programů - CS Film, HBO, Galaxie Sport a svůj zájem může vyjádřit i pro připravované stanice Hustler TV a TV Filmbox/Nonstop Kino.



Sekce "Vaše dotazy" je určena pro komunikaci s provozovatelem služby - může programy objednávat či zaslat technický dotaz k vysílání programů. V Sekci "CS Link " jsou informace o provozovateli služby, kterým je firma Mediavision.

Všechny programy platformy CS LINK jsou dostupné na přístupových kartách firmy Gital (karty tzv. "Gitalky"). Provozovatel služby vede intenzivní jednání i s firmou Trade and Technology (TaT), druhým distributorem karet pro příjem českých programů ze satelitu, ohledně zařazení nových placených programů i na karty tohoto distributora. Termín startu nových placených programů na kartách TaT zatím není známý. Na kartách TaT z toho důvodu není dostupný program HBO.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články