Quantcast

Prozeta zajistí technologii pro novou českou Public TV

| Tisk

logo Společnost Totalpress, s.r.o. držitel televizní licence pro stanici Public TV uzavřel se společností Prozeta, spol.s r.o. Praha (www.prozeta.cz) smlouvu o zajištění komplexní dodávky technologie pro televizní stanici Public TV. Technologický řetězec stanice realizovaný ve spolupráci se společností TBS (http://www.tbsystem.cz/) bude vybudován na bázi SDI a umožňuje zpracování i v normě HDTV 720p.

Součástí dodávky je technologie pro odbavení programu na satelitní platformu CS link ( www.cslink.cz ) tak i možnost využití rozsáhlé CDN (content delivery network) společnosti Prozeta pro streamování programu na platformu vww . Součástí dohody je i zařazení programu Public TV do nabídky IPTV zajištěné společností Prozeta a HDD, s.r.o.. Program Public TV se objeví v základní nabídce IPTV "CS link media" distributora převzatého programu HDD,s.r.o. po schválení rozšíření programové nabídky o Public TV Radou pro RTTV.

Uvedená zakázka je prvním výsledkem realizace strategické spolupráce mezi společnostmi Media Vision, Prozeta a HDD na mediálním trhu v ČR.

Nová česká televize Public TV se objeví také na platformě CS LINK. Zahájení vysílání je naplánováno na konec května až začátkem června letošního roku. Public TV se bude vysílat na druhém transpondéru CS LINKu - tj. na satelitu Astra 1D (23,5°E), na kmitočtu 11,992 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Vysílání bude nekódované a výjimkou filmů.



Více informací o Public TV:
* CS Link se rozšíří o nový český kanál Public TV

redakce





Reklama




Vybrané články