Quantcast

Značka EYCOS vstupuje na český trh

| Tisk

přijímač eycos e8010 crci Firmy IM&T (http://www.infinito.cz) z Plzně a STA SERVIS (http://www.staservis.cz) z Karlových Varů připravují společné uvedení další značky – EYCOS - na český trh.

Satelitní přijímače Eycos se vyznačují vysokou spolehlivostí, robustním designem
a snadným ovládáním. Jako první bude uveden přijímač Eycos 8000 CR se zabudovaným CryptoWorksem. Následovat bude model Eycos 8010 CRCI se čtečkou CryptoWorks a dvěma CI sloty. Oba modely budou dodávány s nastavením pro české programy. Cenová politika pro Eycos zajistí v ČR přiměřený zisk (ve srovnání s jinými CryptoWorks modely) všem článkům v prodejním řetězci. Velkou výhodou pro prodejce a montážní firmy bude špičková servisní podpora tak, jak to již znají u značky Vantage, kterou obě firmy v ČR zaštiťují. Více o prvních modelech na www.eycos.cz .

Jako vlajkové lodi budou po letních prázdninách uvedeny na trh modely Eycos 55.12 PVRH – PVR model s HDMI výstupem a výbornými možnostmi ovládání harddisku (editace, střih atd.). Model Eycos S 30.12 CIH bude pravděpodobně jako jediný CI přijímač DVB-S/MPEG-2/SD bez HDD na trhu nabízet HDMI výstup pro současné LCD a plasma televizory.

přijímač eycos e8000 cr O IM&T

Firma IM&T je dovozcem a distributorem satelitní techniky značky Vantage v ČR. Současně dodává i vodotěsné konektory a nářadí Corning Cabelcon a příslušenství (LNB, DiSEqC, koax atd.) Edision, Digiality atd.

O STA SERVIS



Firma STA SERVIS je specializovanou firmou v oblasti anténních, satelitních
a telekomunikačních systémů a prodeje sortimentu zboží s tím souvisejících. Je obchodním a technickým zastoupením značky Vantage a Eycos v ČR.

O Eycos

Zařízení dodávaná pod značkou Eycos jsou robustní, spolehlivá a s výbornou podporou. PVR přijímače Eycos patří mezi světovou špičku díky své funkcionalitě, designu
a parametrům. HDMI výstup předurčuje i standardní MPEG-2 přijímače pro použití
s moderními TV. CryptoWorks modely patří mezi evropský standard, avšak díky servisní a sw podpoře (settingy, editory atd.) jsou snadno přizpůsobitelné potřebám každého jednotlivého montážníka a prodejce.

Robert Spanel





Reklama




Vybrané články