Quantcast

Aktivace programů Gitalu i platebním příkazem a složenkou

| Tisk

logo Programy Gitalu je vedle kuponů nyní možné aktivovat platebním příkazem i poštovní složenkou. Další cesty k příjmu kódovaných českých programů na satelitní platformě CS Link .

"Dnešním dne jsme uvedli v činnost novou verzi internetové správy karet a předplatných. Hlavním změnou oproti starší verzi je rozšíření možnosti plateb předplatných a tarifů platebním bankovním příkazem a platba poštovní složenkou," uvedla dnes firma Gital k zavedené novince.

"Postup objednávání je stejný jako ve starší verzi až do okamžiku, kdy si zákazník po rekapitulaci objednávky volí způsob platby. Pokud zvolí možnost Platba složenkou/platebním příkazem, je mu poté vygenerován variabilní symbol platby včetně dalších potřebných údajů k provedení platby," dodává Gital.

Celý systém karty.gital.cz je postaven na jednom číslu účtu a variabilním symbolu. Pokud si zákazník objedná více služeb, provede jen jeden příkaz k úhradě. Systém sám rozpozná, jaké programy si uživatel zaktivoval. Dokonce je možné si pořídit jen samotnou kartu Gital a registraci místo kuponů provést platebním příkazem eventuálně poštovní složenkou.



Služba je určena zejména těm zákazníkům, kteří z nejrůznějších příčin nemají k dispozici kupony. Bude-li mít uživatel zájem o placené programy, může si kdykoliv programy objednat novými způsoby a nemusí shánět "dobíjecí" kupony. Na druhou stranu bude na aktivaci programů čekat o něco déle - do připsání částky na účet distributora.

Karty Gital jsou určeny pro příjem programů paketu CS LINK na satelitu Astra 3A a Astra 1D (23,5°E). Vedle základních programů (ČT, Prima, Nova, Public TV) si může zákazník zaktivovat některý z placených programů (HBO, CS Film, Filmbox, Nonstop Kino, Galaxie Sport, XXX Xtreme).

redakce





Reklama




Vybrané články