Quantcast

CS Link: Jak aktivovat příjem Nova HD

| Tisk

logo Společnost MediaVision k 15. červnu 2009 rozšířila neplacenou programovou nabídku o stanici Nova HD (program TV Nova ve vysokém rozlišení). Stanice je na všech zaktivovaných kartách od 15. června 2009 automaticky součástí tarifu na stejné období, jako je přednastavený tarif.

Například pro karty s přednastaveným příjmem Neplacených TV programů bez omezení tak zákazník automaticky získává příjem programu Nova HD bez omezení, obdobně na kartách s přednastaveným tarifem Standard CZ 1 rok je Nova HD aktivovány automaticky na 1 rok.

U dekódovacích karet s jinými přednastavenými tarify, karet bez tarifů a karet zaregistrovaných před 15.6.2009 je možno příjem Nova HD aktivovat zaplacením jednorázového aktivačního poplatku ve výši 200 Kč. Aktivační poplatek je možno zaplatit jakýmkoli možným způsobem, tj. platební kartou, v sázkových kancelářích Sazka, převodem na účet, poštovní poukázkou, kuponem nebo voucherem Tipsport. Kód kuponu je možno použít buď na internetových stránkách www.karty.cslink.cz nebo odesláním SMS zprávy ve tvaru: "CSLINK NOVAHD cislokarty kodkuponu" na číslo 9035507 (cena SMS zprávy je 7 Kč). Příjem programu Nova HD je omezen na území České republiky.

Program Nova HD je pro zákazníky platformy CS Link vysílán prostřednictvím satelitu Astra 1G (23,5°E) na novém transpondéru.

technické parametry Nova HD:
satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 12,070 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4


norma: DVB-S
kanál Nova HD
service ID: 13130
video PID: 3072
audio PID: 3074 (česky)
kompresní formát: MPEG-4/AVC/HD
CA systém (kódování): CryptoWorks (0D0F)
dostupnost / karty: CS Link / Gital

redakce





Reklama




Vybrané články