Quantcast

Nat Geo Wild HD přichází na český a slovenský TV trh

| Tisk

logo Společnost Channels oznámila, že dnešním dnem začíná na českém a slovenském trhu distribuovat již druhý televizní kanál z rodiny National Geographic Channels v HD kvalitě - NAT GEO WILD HD.

Nat Geo Wild HD využívá celosvětově nejvíce ceněné sbírky dokumentů o přírodní historii. Obrazem vysokého rozlišení přináší unikátní záběry a neopakovatelný náhled do světa přírody, úchvatných tvorů a životního prostředí.

Program Nat Geo Wild HD nabízí 220 hodin vysílání, v současnosti v anglickém jazyce, který je ročně obohacen o 50-75 hodin nového obsahu. Divácký profil tvoří především dospělí, přičemž mírně převažují muži. NGW HD se profiluje jako oblíbený tv kanál pro celou rodinu.

Lada Dobrkovská ze společnosti Channels uvedla: „Jsem potěšena, že jsme dostali od společnosti FOX International tuto jedinečnou možnost uvést tak kvalitní tv kanál na český a slovenský trh. Jsem přesvědčena, že bude úspěšný a stejně jako v sousedních zemích, kde byl spuštěn již dříve, si najde spousty diváků a pevné místo na trhu. Vždyť právě jedinečné snímky zvířat a záběry divoké přírody patří žánrově k nejpřitažlivějšímu obsahu v HD kvalitě.“



Na českém a slovenském trhu se již vysílá kanál National Geographic HD. Ten je v současné době dostupný na satelitu výhradně pro abonenty středoevropské placené televize UPC Direct v rámci doplňkového HD balíčku.

Nat Geo HD a Nat Geo Wild HD zatím nejsou lokalizovány do českého nebo slovenského jazyka.

redakce





Reklama




Vybrané články