Quantcast

Z Fashion TV CZ/SK se stává placený kanál

| Tisk

logo Česko-slovenská verze módního kanálu Fashion TV mění od ledna 2013 svoji strategii a stává se placeným kanálem. Stanice pod vedením generální ředitelky Gabriely Drobové se rozhodla změnit strategické směrování.

Fashion TV je distribuována v IPTV platformách a také u kabelových operátorů. Prostřednictvím satelitu Astra 3B (23,5°E) je mohli přijímat diváci platforem Skylink a CS Link a všichni, kteří sledují FTA programy z této pozice. Od roku 2013 se forma distribuce mění. Od Nového roku bude stanice dostupná výhradně jako placená televize u kabelových a IPTV operátorů.

"V prípade, že dostaneme od niektorej zo satelitních platform zaujímavú ponuku, budeme ju samozrejme zvažovať," uvedli zástupci Fashion TV CZ/SK. Připomeňme, že Fashion TV CZ/SK včera 21.12.2012 skončil na satelitní kapacitě Towercomu kvůli neplacení poplatků za satelitní distribuci. Její programová pozice na družici Astra 3B byla proto vypnuta.



Brand FashionTV je všade vo svete vnímaný ako elitná značka určená špecifickej skupine ľudí, ktorých zaujíma móda, krása, cestovanie, zdravý životný štýl, moderná gastronómia, svet modelingu a všetko, čo s ním súvisí. Určite to nie je televízny kanál pre každého. Dva roky propagácie stanice, odprezentovanie obsahu čo najširšej diváckej obci nám stačili na to, aby vygenerovali skupinu divákov, ktorí chcú FashionTV nielen sledovať, ale chcú zároveň patriť do elitného klubu fashionistov, ktorých táto značka oslovuje po celom svete,” vysvetluje generální ředitelka Gabriela Drobová

Stream televize Fashion TV je od 21.12.2012 dostupný ve formátu MPEG2-TS s bit ratem 6Mbps v uzlu SITELiX v telehouse SITEL v Bratislavě a datacentru CE Colo v Praze.

redakce





Reklama




Vybrané články