Quantcast

Telka, nová stanice TV Nova, začala testovat v DVB-T

| Tisk

logo Diváci digitálního terestrického vysílání (DVB-T) mohou v multiplexu 4 naladit testovací vysílání nové stanice s názvem Telka. Jde o nový projekt společnosti CET 21, provozovatele komerční TV Nova, který odstartuje v pátek 22.2.2013 ve finiši oslav 19. narozenin TV Nova.


obrázek

Telka bude vysílat pořady, které vyrobila TV Nova za 19 let své existence. Diváci budou mít možnost sledovat první díly seriálů jako například Ulice, Pojišťovna štěstí, Policajti z předměstí nebo Ordinace v růžové zahradě. Stanice bude vysílat také nezapomenutelné hlášky, legendární zábava, oblíbené tváře, populární soutěže a nejúspěšnější seriály Novy.

Diváci se mohou těšit na zábavné vědomostní soutěže, jako Riskuj!, Kolotoč nebo Rychlý prachy, a zábavné pořady s českými populárními tvářemi, například Zlatou mříž, Hogo-fogo, Čundrcountryshow, Zlatíčka, Horoskopičiny, Rande, Čtveráci, Politické harašení nebo Novoty.

technické parametry:

* multiplex 4 - celoplošné pokrytí



Z kapacitních důvodů bylo po zařazení programu TELKA do multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting ukončeno šíření Dolby Digital (AC3) stopy programu NOVA HD. Týká se to lokalit, ve kterých se vysílá program InzertTV. Došlo také ke snížení video bit rate programu TV Pohoda.

TELKA je v pořadí sedmým kanálem Nova Group - po stanicích TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, MTV CZ, TV Fanda a TV Smíchov. Z toho Nova Sport a MTV CZ jsou šířeny jako placené. Ostatní jsou volně šířené stanice.

redakce





Reklama




Vybrané články