Quantcast

Stanice O již ve velkých kabelových sítích

| Tisk

Stanice OPrvní česká hudební televize Stanice O, která oficiálně zahájila svou činnost 1. října 2002, se v krátké době dostává k téměř třem milionům diváků.

Stanice O je první televizní hudební stanicí, která klade důraz na českou a slovenskou populární hudbu. Proud hudebních klipů je střídán vstupy moderátorů "Snažíme se tak vyjít vstříc přáním našich diváků. Specializované večerní programy zahrnují hudbu různých hudebních žánrů z oblasti nejen současné hudební scény." upřesňuje Jiří Němeček, ředitel Stanice O.

Těžiště denního programu leží v české a slovenské hudební produkci. Díky naší televizi budou mít diváci aktuální přehled o tuzemské hudební scéně, žánrech a životě známých a zajímavých osobností. Mezi prvními hosty našich pořadů byli např. Marek Eben, Pavel Anděl, Karel Svoboda, Dara Rolins, Petr Janda, členové kapel Support Lesbiens, Ecstasy of St. Tereza, Monkey Bussines, Kryštof, Ready Kirken či Tata Bojs.

"Naše vysílání je určeno mladým lidem ve věku 15 až 30 let. Chceme jim nabídnout větší množství interakce a možnost ovlivnění obsahu vysílání než je v našich podmínkách zvykem. Spustili jsme již internetové stránky, kde mohou diváci hlasovat v naší hitparádě, psát své dotazy a dozvědět se více o našich pořadech a vysílacím schématu," uvádí Jiří Němeček.

Vysílání Stanice O mohou ode dneška sledovat abonenti všech největších kabelových operátorů. Jedná se především o kabelové sítě UPC, Intercable a TES Media a dále desítky dalších, menších sítí. Vysílání Stanice O mohou současně sledovat i abonenti služby UPC Direct vysílající prostřednictvím satelitu Astra a dále majitelé satelitních přijímačů zaměřených na družici Eurobird. Program Stanice O je současně šířen i pomocí digitálního pozemního vysílání (DVB-T) provozovaného Českými Radiokomunikacemi na území Prahy a středních Čech a pozemním vysílačem v Jablonci.



Stanice O je dneškem dostupná více než dvěma a půl milionům diváků v České republice a několika stům tisíců diváků na Slovensku.

"Stanice O je program, na který řada předplatitelů naší kabelové a digitální satelitní služby netrpělivě čekala", řekl u této příležitosti ředitel společnosti UPC Václav Bartoň a dodal: "jsem rád, že mohu jejich přání splnit. Zařazení tohoto výjimečného českého hudebního kanálu do naší nabídky znovu potvrzuje, že jedinou cestou, jak můžeme uspokojit stále náročnějšího českého diváka a jeho poptávku po specializovaných programech, je průběžný rozvoj kabelového a digitálního satelitního vysílání s orientací zejména na domácí, či domácímu prostředí přizpůsobenou zahraniční produkci".

Tisková zpráva Stanice O





Reklama




Vybrané články