Quantcast

Kabelová UPC v ČR a SR rozšiřuje TV nabídku o nové SD a HD programy

| Tisk

logo Operátor kabelové televize UPC rozšiřuje svoji televizní nabídku a to jak v České republice, tak i na Slovensku. V programovém rastru operátorů jsou nové SD a HD programy.

Od 2.9.2013 nabízí operátor UPC Česká republika nové programy ve vysokém rozlišení - konkrétně Film Europe HD, Deluxe Music HD a Auto Motor Sport HD.

Ve slovenské kabelovce UPC se objevilo celkem 7 nových televizních stanic - STV2 HD, Dajto HD, ČT :D/ ČT art, Animal Planet HD, CNBC, Crime & Investigation a Fightbox HD. Počet televizních stanic v nabídce digitální TV od UPC se nyní rozšířila na téměř 150 programů všech žánrů, včetně 20 stanic v HD kvalitě.

Cieľom spoločnosti UPC je ponúknuť zákazníkom všetky výhody digitálnej televízie, vrátane širokej škály atraktívnych programov. Zaradením nových staníc spoločnosť UPC opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo a jazykovo rozmanitú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Zákazníci si môžu byť istí, že digitálna televízia UPC je najpohodlnejšou a najľahšou cestou, ako sa dostať k tej najzaujímavejšej televíznej ponuke v najvyššej technickej kvalite," uvedl generální ředitel společnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Programy STV2 HD, Dajto HD a ČT :D/ ČT art byly umístěné do základního balíčku Entry a stanice Animal Planet HD a CNBC jsou součástí balíčku Basic. Kanál Crime & Investigation je zařazená do balíčku Plus a stanice Fightbox HD do balíčku Filmbox.

ČT:D je program pro děti ve věku od 4 do 12 let. Vysílá denně od 6:00 do 20:00 hodin, ČT art vysílá pořady zaměřené na kulturu a umění. CNBC představuje jednu z nejpopulárnějších zpravodajských stanic, která je zaměřené na finanční a podnikové informace z celého světa. Crime & Investigation vysílá oblíbené krimi seriály a dokumenty. Fightbox je sportovní kanál orientovaný na bojová umění a Animal Planet vysílá dokumenty o zvířatech.



UPC ČR zároveň začala nabízet kombinaci internetu o rychlosti 240 Mbit/s s více než stovkou televizních stanic včetně 25 v HD rozlišení za 859 Kč se smlouvou alespoň na rok.

Základní balíček vysokorychlostního internetu 40 Mbit/s s padesáti televizními programy a tematickým balíčkem vyjde na 499 Kč měsíčně. Kombinace internetu o rychlosti 120 Mbit/s se stovkou televizních programů včetně 21 ve vysokém rozlišení pak na 689 Kč měsíčně. V obou případech se jedná o ceny v případě využívání služeb po dobu alespoň 12 měsíců.

redakce





Reklama




Vybrané články