Quantcast

FilmBox Premium přinese top filmy

| Tisk

logo Společnost SPI International, provozující rodinu kanálů FilmBox, se domluvila na spolupráci s americkou filmovou a distribuční společností NBCUniversal. Čeští a slovenští diváci tak budou moci na nové stanici FilmBox Premium sledovat prvotřídní filmové snímky a hollywoodské blockbustery. FilmBox Premium nahradí od 1. prosince dosavadní vlajkovou loď FilmBox Extra. Informovala dnes o tom SPI.

Dohodou získává SPI vysílací práva na několik desítek filmů z produkce studia NBCUniversal z roku 2012. Nový obsah začne FilmBox Premium vysílat už letos v prosinci. Svou sváteční vysílací strukturu vyplní uznávanými snímky, jako je například hudební drama Bídnici, kde zazářily hvězdy jako Hugh Jackman, Russel Crowe a Anne Hathaway.

V prosinci se diváci mohou těšit i na rodinný film Máme rádi velryby v hlavní roli s Kristen Bell, Drew Barrymore a Tedem Dansonem. Silvestr můžete na FilmBox Premium oslavit s hrdiny akční komedie Méďa Markem Wahlbergem a Milou Kunis. Tento film zažije na programech FilmBox svou českou televizní premiéru.

SPI International získala práva celkem na osmdesát filmových titulů, včetně populárních komedií (Zásnuby na dobu neurčitou, Tohle je ráj), rodinných filmů (Lorax, Norman a duchové) nebo akčních snímků (Bourneův odkaz, Kontraband, Pěsti ze železa). Dohoda zahrnuje také několik pořád ještě horkých kinohitů a televizních titulů z období před rokem 2012.



Jsme velmi hrdí, že se nám tento obchod povedlo uzavřít. S prvotřídním obsahem od NBCUniversal můžeme významně posílit konkurenceschopnost kanálu FilmBox Premium, naší vlajkové lodi v České i Slovenské republice,“ říká Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd.

SPI International a NBCUniversal má v úmyslu pokračovat v spolupráci i v budoucnu. Oba partneři již nyní pracují na další dohodě, která se týká akvizice dalších filmových titulů nejvyšší kvality, které americké studio vyprodukovalo v roce 2013.

redakce





Reklama




Vybrané články