Quantcast

Kino Barrandov spustil svoji promo smyčku v DVB-T

| Tisk

logo Nový filmový kanál KINO BARRANDOV spustil dnes v 9:00 hodin promo smyčku v digitálním pozemním vysílání v rámci multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group (CDG).

KINO BARRANDOV je součástí celoplošné distribuce multiplexu 3. Stanici naladí všichni diváci, kteří mohou přijímat stanice jako Prima LOVE, Prima ZOOM, Šlágr TV, Óčko a Óčko Gold.

Promo smyčka KINO BARRANDOV přináší ukázky z chystaných pořadů stanice. Hlavním dodavatelem obsahu pro nový filmový kanál bude filmová a distribuční společnost SPI International, provozovatel placených filmových kanálů pod značkou Filmbox.

ČTĚTE TAKÉ:
* Kino Barrandov odstartuje 18.4.2015. Program na první dny
* Kino Barrandov bude na Skylinku, v DVB-T, UPC, O2TV

Start programu KINO BARRANDOV je naplánován na podvečer 18.4.2015.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Programové schéma KINO BARRANDOV

KINO BARRANDOV se postupně objeví vedle DVB-T multiplexu 3 také v kabelové síti UPC Česká republika, IPTV O2TV a také na satelitu Astra 3B v rámci nabídky satelitní platformy Skylink.


obrázek



▲ Obr č. 2 - Ukázka z promo smyčky KINO BARRANDOV

Kino Barrandov je jedním ze tří programů, který plánuje během letošního roku spustit provozovatel TV Barrandov. V květnu odstartuje kombinovaný dětský a dokumentární program PLUS BARRANDOV a během roku také hudební program BARRANDOV MUZIKA. Skupinu TV Barrandov tak budou tvořit 4 televizní programy.


obrázek

▲ Obr č. 3 - Ukázka z promo smyčky KINO BARRANDOV

Terestrický multiplex 3 je provozován společností Czech Digital Group (CDG), dceřinou firmou Českých Radiokomunikací (ČRa). Díky distribuci KINO BARRANDOV v multiplexu 3 může vysílání sledovat 96 procent obyvatel České republiky.

redakce





Reklama




Vybrané články