Quantcast

UPC nabízí přes Horizon Go již 123 programů

| Tisk

logo Společnost UPC rozšířila nabídku mobilní televize Horizon Go o nových 43 programů. Zákazníci tak mohou na mobilech, tabletech nebo počítačích sledovat celkem 123 programů, z toho 50 v HD rozlišení. Jedná se o nejobsáhlejší a nejkvalitnější skladbu televizních kanálů v mobilních zařízeních na českém trhu.

UPC postupně rozšiřuje i nabídku neomezené videotéky My Prime, která již čítá více než 2 000 titulů. Horizon Go i My Prime jsou pro předplatitele tarifů Komfort a Komplet v ceně, u základního tarifu Klasik si zákazník připlatí 25 Kč za měsíc.

Televize do kapsy se 123 programy, z toho 50 v HD

Mobilní televize Horizon Go od UPC, kterou využívá už přes 40 000 uživatelů týdně, nabízí nově až 123 programů. Množství dostupných kanálů záleží na televizním tarifu, který zákazník odebírá. Předplatitelé tarifu Klasik mohou na mobilních zařízeních sledovat 53 kanálů, Komfortu 104 a Kompletu 123 stanic.

Významně byla upravena nabídka programů v HD rozlišení (1280 × 720 pixelů). Ze standardního na HD rozlišení UPC převedla 24 programů. Celkový počet HD kanálů v mobilu se tak zvýšil na 50. Zcela nově doplnilo nabídku Horizon Go 43 stanic. Jedná se o mix filmových, dokumentárních, hudebních, slovenských, lifestylových a zpravodajských programů.

Dnes je prakticky jedno, jestli sledujete televizi v mobilu, tabletu, počítači, nebo klasicky na televizním přijímači. Už se zkrátka nemusíte omezovat a svůj oblíbený program si pustíte kdykoli a na jakémkoli zařízení a také v nejlepší dostupné kvalitě na trhu. Službu mobilní televize budeme v nejbližších měsících vylepšovat o další funkcionality, které zákazníkům ještě více zpříjemní využívání této služby,“ komentuje další plány s mobilní televizí Horizon Go marketingový ředitel UPC Jan Kohout.


obrázek



Nabídka programů v mobilu byla sjednocena s nabídkou v kabelové televizi, a to včetně pořadí jednotlivých stanic. Výjimku tvoří pouze erotické programy a několik specializovaných kanálů. Mobilní televize Horizon Go je dostupná prostřednictvím mobilní aplikace na mobilních zařízeních s Androidem, s iOS nebo skrze webovou stránku www.horizon.tv.

Více než 2 000 filmů, pohádek a seriálů ve videotéce My Prime

Diváci si mohou mimo programy mobilní televize vybírat z dalších více než 2 000 titulů ve videotéce My Prime. Zde se neplatí za zhlédnutí jednotlivých titulů, ale veškerý obsah je k dispozici v rámci měsíčního předplatného. V nabídce jsou například zahraniční trháky jako Vlk z Wall Street, 12 let v řetězech nebo Twilight, ale také česká klasika z Národního filmového archivu nebo pohádky jako Krtkova dobrodružství nebo Mach a Šebestová.

redakce





Reklama




Vybrané články