Quantcast

Výměna originálních dekódovacích karet Seca

| Tisk

Vysílací společnost Canal Satellite Numerique i další společnosti, které používají kódovací systém Seca Mediaguard se doposud příliš nebránily proti neoficiálnímu příjmu. Vše by se však mělo v nejbližších měsících změnit.

Canal+ Technologies, který je zodpovědný za kódovací systém Seca Mediaguard, připravuje první kroky k omezení neoficiálního příjmu. Nejprve společnost zakoupí neoficiální tzv. MOSC karty v každém kraji, kde má Canal+ svoji programovou nabídku. Poté dojde k vyhodnocení těchto vzorků a příslušným technickým krokům a úpravám.

V akci nazvané 'Chacarte' dojde do konce roku k celkové výměně dekódovacích karet nejdříve u diváků přijímající signály Canal Satellite Numerique. Nové přístupové karty by měly být odolné proti neoficiálnímu přeprogramování.



Všeobecně není doposud velký problém přijímat na originální přístupové kartě např. pro paket Canal Satelite de Espana jiný paket v systému Seca Mediaguard. Tyto karty MOSC (= Modified Original Smart Card) se staly hitem díky kvalitní programové nabídce společností vysílajících v tomto systému a také díky jednoduchému updatování klíčů pomocí instrukcí a informací zveřejňovaných na internetu.


Parabola.cz





Reklama




Vybrané články