Quantcast

Markíza International v nabídce Skylinku

| Tisk

logo Mezinárodní verze slovenské TV Markíza dnes zahájila vysílání pro zákazníky satelitní platformy Skylink v České republice.

Stanice Markíza International je poskytována ve formátu MPEG-4 v SD rozlišení. Stanice je součástí nejnižšího balíčku DIGITAL, který je automaticky dostupný na všech aktivních kartách po úhradě servisního poplatku nebo po aktivaci některého placeného programu nebo balíčku.

Markíza International se zaměřuje na původní tvorbu TV Markíza. Diváci mohou sledovat zpravodajské i publicistické relace, seriály, reality show i zábavné pořady z produkce Markízy.

Programové schéma mezinárodní verze Markízy je založeno na schématu národní verze TV Markíza, která se vysílá na Slovensku. Zahraniční tituly jsou na Markíze International nahrazeny reprízami a pořady z archívu Markízy.

logo technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 11,973 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



Markíza International
service ID: 14112
video PID: 1210 (MPEG-4/SD)
audio PID: 1220 slovensky
CA systém: Irdeto (CAID 0624, 0D96) a Viaccess Orca (CAID 0500/051910)

Program Markíza International je dostupný v SD rozlišení, nicméně se vysílá ve formátu MPEG-4 v rámci DVB-S2 platformy. Pro příjem stanice je nutný satelitní přijímač s podporou DVB-S2, ideálně s certifikátem Skylink READY.

redakce





Reklama




Vybrané články