Quantcast

TV Fanda se může přejmenovat na Nova Action, TELKA na Nova GOLD

| Tisk

logo Skupina Nova může provést rebranding svých lineárních kanálů. Provozovatel již dostal zelenou od českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání).

logo Regulátor RRTV na svém posledním 23. zasedání, konaném dne 20. prosince 2016, schválil žádost společnosti CET 21, provozovatele skupiny Nova. Vysílatel požádal o souhlas s přejmenováním svého programu TV Fanda na Nova Action, programu TELKA na Nova GOLD a TV Smíchov na Nova 2. Rebrandem stanice se posílí značka Nova na českém trhu pod kterou aktuálně vysílají lineární programy TV Nova, Nova Cinema, placené stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 a rovněž i online videotéka Nova Plus.

stávající názevnový název
TV FandaNova Action
TELKANova Gold
TV SmíchovNova 2

Tabulka: Stávající i nové názvy programů skupiny Nova



TV Fanda, TELKA a TV Smíchov jsou dostupné v celoplošném DVB-T multiplexu 4 u společnosti Digital Broadcasting, u většiny kabelových operátorů a v některých satelitních platformách. Na platformě Skylink je možné Fandu sledovat v HD rozlišení.

TV Fanda odstartovala v červenci 2012 jako pátý kanál provozovatele se zaměřením na mužské publikum. Zábavní a komediální program TV Smíchov odstartoval 23.12.2012 a retro kanál TELKA byl spuštěn v únoru 2013.

redakce





Reklama




Vybrané články