Quantcast

Nejčastější programy v pay-tv? AMC, CS Film, Eurosporty v HD a další

| Tisk

V satelitních pay-tv platformách vedle základních českých a slovenských programů je dostupná i řada placených programů. Některé stanice jsou dostupné ve všech DTH platformách - například AMC Channel, CS Film, TV Paprika či Eurosporty v HD rozlišení. Jiné stanice jsou dostupné jen v nabídce jednoho operátora.

Vyplývá to z aplikace TV srovnávač, která je na webu parabola.cz nově v provozu. Aplikaci najdete na této stránce.

Žádané programy jako AMC Channel, CS Film / CS Mini / Horor Film, Disney Channel, ducktv, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Filmbox Plus, Film+ CZ, HBO HD, HBO2, HBO3, JimJam, Minimax, Nickelodeon, Óčko, Sport2 HD, Šlágr TV a TV Paprika jsou v nabídce všech DTH platforem, které působí na území České republiky a Slovenska.

Jiné stanice jako například 360tunebox, Arena Sport1 HD, Fight Channel World HD, Insight HD, Insight UHD, Kerrang TV!, Leo TV, Mňam TV, Retro Music TV, Spektrum HD, Stingray brava HD, Stingray iConcerts HD, Sundance TV HD, Ťuki TV a řada dalších se nachází jen v nabídce jednoho operátora satelitní placené televize.

Aplikace TV srovnávač umožňuje porovnávat nejenom jednotlivé platformy ale i programovou nabídku pro konkrétní zemi (platí pro platformy Skylink, freeSAT a Flix TV, které působí na území bývalé federace). Uživatel díky této aplikaci může porovnat 11 regionálních nabídek DTH služeb, včetně nejnovější platformy T-Mobile SAT TV, která působí jen na českém trhu.

Jak aplikace funguje: Vyberte si alespoň dvě platformy a případně také můžete filtrovat výpis - zobrazit jen lokalizované programy (do českého anebo slovenského jazyka) a programy jen obsažené ve vybraných paketech. Pak klikněte na tlačítko OK a zobrazí se přehled stanic ve vybraných paketech.



NAVŠTIVTE TAKÉ:

* TV srovnávač

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články