Quantcast

ANGA COM 2018 - novinky z dílny VU+ a AB CryptoBox

| Tisk

Opět i letos se bude v německém Kolíně nad Rýnem konat mezinárodní výstava ANGA COM zaměřená na širokopásmovou, kabelovou a satelitní distribuci a vysílání. Výstava proběhne příští týden ve dnech 12. - 14. 6. 2018.

Na výstavě nebude chybět ani největší slovenský distributor satelitní techniky firma AB-COM s.r.o., která představí novinky z portfolia značek VU+ a AB CryptoBox.


obrázek

Světovou premiéru bude mít zbrusu nový UHD satelitní přijímač VU+ a nebudou chybět i nové přijímače oblíbené značky AB CryptoBox včetně nového měřicího přístroje. Podrobnější informace o připravovaných novinkách přineseme čtenářům webu parabola.cz během výstavy již příští týden.


obrázek

Letos na ANGA COM bude představovat svůj sortiment přes 460 vystavovatelů z 37 zemí. Minulý rok se výstavy účastnilo 18 tisíc návštěvníků z 89 zemí. Výstava bude probíhat v nových prostorných halách 7 a 8 a v moderním kongresovém centru. Firma AB-COM, s r.o. bude mít svůj stánek P60 v hale 8.


obrázek



Provozovatel výstavy ANG COM připravil pro návštěvníky aplikaci do chytrých mobilních telefonů, která je zdarma ke stažené online v Google Play obchodu nebo v App Store, k dispozici je i offline verze ke stažení zde:

* pro Android

* pro iOS

Tato aplikace obsahuje seznam vystavovatelů a jejich umístění na 3D půdorysu jednotlivých hal, seznam vystavovaných výrobků, konferenčních panelů, programy konferencí apod.

P.R. článek
AB-COM, s.r.o.





Reklama




Vybrané články