Quantcast

Orange TV rozšíří nabídku v optice i na satelitu

| Tisk

logo Celkem 5 nových programů se objeví v Orange TV na optice. Jiné dvě nové stanice najdou v nabídce DTH služby Orange TV cez satelit. Všichni zákazníci operátora si navíc mohou vychutnat volné vysílání vybraných programů.

Orange TV na optike

Televizní nabídka telekomunikačního operátora Orange Slovensko se příští měsíc rozšíří o celkem pět nových programů. Celkově tak svým zákazníkům nabídce již dvě stovky stanic.

V základním balíčku Orange TV bude od 4.3.2020 nová stanice TV Romana. V nejbližších dnech se diváci dočkají i Lifestyle TV a TV Piešťany. Do balíčku Exkluziv bude přidán kanály pro dospělé Leo TV Gold a Passion XXX.

Orange TV cez satelit

Provozovatel nezapomíná ani na zákazníky, kteří využívají satelitní službu od Orange. Od 4.3.2020 mohou sledovat další dvě stanice - UP Network a Lala TV. Programy budou zařazeny do balíčků Optimal a Premium.

Lala TV je dětská hudební stanice a UP Network je program pro fanoušky leteckého průmyslu.




ČTĚTE TAKÉ:
* Orange TV cez satelit chystá kanály Lala a UP Network

Březnové volné vysílání Orange TV

Všichni zákazníci Orange TV mohou v březnu sledovat programy National Geographic a National Geographic Wild a to bez jakéhokoliv doplatku. Od 1. do 31.3.2020 budou obě stanice dostupné pro všechny zákazníky Orange TV na optice, internetu či satelitu, automaticky bez potřeby speciálně si je naladit.

Během volného vysílání se mohou diváci těšit na množství dokumentárních filmů. Na stanici National Geographic Wild bude březen měsícem hadů a milovníci divoké přírody budou moci sledovat mnoho zajímavého právě ze života těchto fascinujících tvorů a šikovných predátorů.

Na fanoušky vesmíru a jeho záhad na stanici National Geographic čeká například dlouho očekávané pokračování projektu Kosmos - možné světy. Již 9.3.2020 odvysílá kanál pokračování ve více než 170 zemích a 40 jazycích.

redakce





Reklama




Vybrané články