Quantcast

JOJ Šport vstupuje do balíčků Magio Sat/TV a DIGI SK

| Tisk

Nový sportovní kanál JOJ Šport je dostupný pro více diváků na Slovensku. Televizní skupina JOJ se dohodla se společnostmi Slovak Telekom a DIGI Slovakia na zařazení stanice do jejich programových balíčků.

Díky této dohodě je JOJ Šport dostupná od 28.4.2022 pro dalších více než 600 tisíc televizních domácností na Slovensku.

JOJ Šport je poskytována divákům u obou operátorů a všech jejich platforem - tedy internetové, kabelové i satelitní televize. V případě společnosti Slovak Telekom je stanice JOJ Šport dostupná pro abonenty od balíčku Magio M a v rámci sportovního balíčku. Abonenti DIGI Slovakia (služba Nová Digi TV SK) je JOJ Šport součástí nejnižšího multikanálového balíčku Štandard.

Pro diváky JOJ Šport je nachystán atraktivní sportovní obsah. Od 8. května čekají fotbalové fanoušky ostré vyvrcholení Slovnaft Cupu v podání dvou odvěkých soupeřů ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava.

O týden později - konkrétně 14. a 15.5.2022 - potěší stanice diváky vodních sportů. V Čunově se budou konat mistrovství Slovenska v kanoistice. Ve druhé polovině května přinese JOJ Šport také parkúr koní či finálové zápasy volejbalové Ligy mistrů mužů a žen.

Během letních měsíců dostanou na obrazovkách JOJ Šport prostor také mezinárodní atletické mítinky, Světová triatlonová série a Zlatá evropská liga ve volejbalu.

V zimním období se v rámci zimních sportů diváci JOJ Šport mohou těšit na rozšířený balík lyžařských událostí organizace FIS i s účastí Petry Vlhové a bratrů Žampových.

technické parametry - JOJ Šport (Magio Sat, Nová Digi TV SK):


satelit: Thor 6 (0,8°W)


frekvence: 12,283 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

JOJ Šport odstartoval v říjnu loňského roku. Divákům nabízí především přenosy domácích sportovních událostí a úspěchy slovenských sportovců doma i v zahraničí.

redakce





Reklama




Vybrané články