Quantcast

Novinky Magio: Zařazení Canal+ Action, MTV Live, iConcert a konec AXN

| Tisk

Od třetího měsíce roku 2023 budou televizní balíčky Magio, operátora Slovak Telekom (ST) bohatší o Canal+ Action. Operátor do některých služeb přidá i MTV Live a iConcert. Naopak vyřadí stanice AXN.

Nová stanice na trhu a v nabídce: Canal+ Action

Nová stanice CANAL+ Action je již podle názvu určena pro milovníky akce, jelikož bude nabízet filmový obsah s akčními filmy, seriály a v nabídce nechybí ani osvědčené akční hity. Na své si přijdou zejména fanoušci evropských filmů i seriálů z produkce CANAL+, ale nechybí ani další produkce a také exkluzivní tituly, které nemají k dispozici konkurenční kanály či streamovací služby.

Diváci se mohou těšit na známé tituly a známé tváře - v nabídce bude například The Revenant (Leonardo DiCaprio), Escape Plan (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger), Honest Thief (Liam Neeson), Tokarev (Nicolas Cage) či Wasabi (Jean Reno).

Navíc sobotní odpoledne budou patřit živým přenosem ze zápasů anglické fotbalové Premier League.

Největším lákadlem CANAL+ Action je však premiérové uvedení oscarového favorita "Všechno, všude, najednou", který má již na kontě několik filmových ocenění a celkem 11 nominací na Oscara. Novinka bude přitom uvedena ještě před oscarovým galavečerem.

CANAL+ Action bude nasazen na všechny televizní platformy operátora - Magio TV cez internet (Magio GO), Magio IPTV a satelitní službu Magio Sat a to k 1.3.2023.



Novinky na Magio TV cez internet

Další programové novinky se týkají jen televizní služby Magio TV cez internet (Magio GO). Od 1.3.2023 vedle Canal+ Action bude nabízet dvě hudební stanice - MTV Live a Stingray iConcerts.

MTV Live je mezinárodní verze amerického programu MTV Live. Vysílá 24 hodiny denně se živou hudbou v HD rozlišení a nabízí kombinaci pořadů MTV. Vysílá v angličtině a nabízí i původní a získané pořady z knihovny a zahrnuje relace produkované jinými mezinárodními jednotkami MTV.

Stingray iConcerts je televizní stanice věnovaná záznamům živých koncertů různých hudebních žánrů.

Konec stanic AXN v balíčcích Magia

Vedle rozšíření programové nabídky o další stanice dojde i k méně populární změně a to vyřazení stanic AXN, AXN Black a AXN White. Tyto stanice již nebudou dostupné v balíčcích operátora z důvodu vypršení smlouvy na distribuci. K této změně dojde k 1.3.2023.

redakce





Reklama




Vybrané články