Quantcast

Většina čtenářů je spokojena s nabídkou stanic a video obsahu

| Tisk | komentáře

Většina čtenářů webu parabola.cz je spokojena s nabídkou šířených televizních stanic a dostupného video obsahu. Vyplývá to z výsledků hlasování ankety.

Na anketní otázku "Jste spokojeni s nabídkou televizních stanic / video obsahu?" nejvíce čtenářů (32 %) uvedlo, že je nabídka je pestrá a je z čeho vybírat.

Dalších 24,6 procent respondentů v anketě zvolilo odpověď, že nabídka je dostatečná.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Výsledky hlasování čtenářů, anketa: Jste spokojeni s nabídkou televizních stanic / video obsahu? (foto: parabola.cz)

Celkem tedy 56,6 procenta čtenářů je se stávající nabídkou spokojena.

Ani zvyšující se počet dostupných televizních programů a video platforem na našem trhu nepřineslo zajímavou nabídku pro ostatní diváky. 22,1 procent čtenářů uvedlo, že má stále problém si vybrat televizní pořad z nabídky stanic či video obsah.



A zbývajících 21,3 procenta čtenářů považuje nabídku za slabou.

Ankety se zúčastnilo 403 čtenářů webu parabola.cz.

Na webu parabola.cz byla spuštěna nová anketní otázka. Tentokrát se ptáme, zda máte v domácnosti chytrý televizor (smart tv) s televizními či video aplikacemi? Ankety se můžete zúčastnit na titulní stránce, eventuálně v diskusním fóru.

Stále platí, že anketní otázku můžete navrhnout i Vy. Máte-li nějaký tip na otázku do ankety, napište na redakční e-mail. Preferujeme obecné otázky, kterých se může zúčastnit nejvíce čtenářů webu.

redakce

komentáře čtenářů




Reklama




Vybrané články