Quantcast

Polsko: Brzy TVN Turbo v HD kvalitě?

| redakce | tisk

Vše nasvědčuje tomu, že v roce 2011 zahájí tématický kanál ITI určený pro muže TVN Turbo vysílání ve vysokém rozlišení (HDTV). Připomeňme, že 15.8.2009 zahájila stanice experimentální vysílání v 16:9 a od 3. října vysílá TVN Turbo ve formátu 16:9 po celých 24 hodiny denně.

Pak se změnila stanice po grafické i hudební stránce. Nyní TVN Turbo produkuje většinu svých pořadů v HD kvalitě. V momentě, kdy bude 100 procent pořadů v HD, bude spuštěno vysílání stanice TVN Turbo HD.

TVN Turbo je kanál určený pro muže. Přináší pořady o motorismu, sportu (někdy i přímé přenosy některých sportovních akcí), dokumentární a v nočních hodinách i erotické pořady (soft). Přímým konkurentem stanice je Polsat Play, který nikdy nebyl tak populárním programem pro muže, zejména kvůli dostupnosti a také pozdějšímu spuštění (TVN Turbo odstartoval o 5 let dříve než Polsat Play). TVN Turbo je šířen ve všech satelitních platformách (Cyfrowy Polsat, Cyfra+, N, TP/Neostrada, TNK SD a TNK HD) a většiny kabelových sítí v Polsku (UPC, Aster, Vectra, Multimedia, atd).

TVN Turbo zahájil vysílání 12.12.2003 v 18:00 hodin jako první polský kanál věnovaný motorismu. 12.12.2010 stanice oslavila 7 let od svého spuštění.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články