Quantcast

Slovenská Tipsport extraliga na Sport1

| redakce | tisk

Stanice Sport1 pokračuje v exkluzivním televizním vysílání přímých přenosů Tipsport extraligy také během vyřazovací části nejvyšší slovenské hokejové soutěže. V letošní sezóně fanoušci uvidí naživo v televizi každý hrací den jeden vybraný zápas z každého soutěžního města během čtvrtfinále a všechny zápasy semifinále a finále.

Úvod playoff odstartuje středeční souboj mužstva HC Košice proti HC 05 Banská Bystrica, začne v 17.45 na Sport1. Na silném diváckém zážitku se budou vedle sportovních výkonů hokejistů podílet zkušení a oblíbení slovenští komentátoři sledující dění přímo na stadionech, moderní informační grafika a také obraz šířený v širokoúhlém formátu 16:9.

Letošní playoff zprostředkované divákům televizí Sport1 slibuje ještě napínavější podívanou než vloni. „Na pomyslný hokejový trůn si brousí zuby hned několik klubů, v základní hrací části byl výsledný bodový rozdíl mezi nimi takřka zanedbatelný,“ říká Pavol Gašpar, komentátor SportTV. „Z toho důvodu může o výsledku utkání i celé série rozhodnout zdánlivě drobná chyba,“ myslí si. A dodává, že i když Slovan touží po čtvrtém vítězství v řadě, nebude to mít lehké. „Herní kvalita Skalice, Trenčínu i Žiliny je v tomto roce opravdu vysoká, na všechny účastníky čeká tvrdý boj o každé vítězství,“ uzavírá komentátor SportTV.

Spolu s Pavlem Gašparem se u mikrofonu vystřídají další zkušení komentátoři, a to Juraj Kušnír a Matěj Hajko. Aktuální informace ze zákulisí budou přinášet redaktoři Dušan Bodnár a Miroslav Held. Jejich partnery ve vysílání budou osobnosti slovenského hokeje na pozicích expertů a spolukomentátorů.

Nejvyšší slovenská hokejová soutěž je jedním z pilířů vysílání SportTV. „Jsme velmi potěšeni, že jako úspěšný mezinárodní distributor televizních kanálů můžeme divákům již druhým rokem přinášet přímé přenosy ze slovenské Tipsport extraligy. Stejně jako fanoušci se těšíme na dramatické vyvrcholení letošního ročníku,“ uvedl za provozovatele stanic Sport1 a Sport2 Aleš Fabík, Country Manager společnosti Chello Central Europe.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články