Quantcast

TV Fanda bude v paketech Skylink, CS Link i Digi TV

| redakce | tisk

Nový neplacený kanál pro muže TV Fanda bude dostupný v satelitních platformách Skylink, CS Link a Digi TV. Vyplývá to z informací, které zveřejnil provozovatel na svých internetových stránkách. Po Prima COOL to bude další stanice cílit na stejnou skupinu diváků.

Zákazníci Skylink a CS Link, kteří mají moderní set top box s funkcí Fast Scan najdou program TV Fanda na 9. pozici, tedy za programovou pozicí Nova Cinema. Pokud diváci mají přijímač s automatickou aktualizací (Skylink READY), najde novou stanici na konci seznamu všech televizních stanic. V ostatních případech je nutné naladit stanici ručně - zadáním příslušných parametrů.

Klienti T-Mobile Televize najdou TV Fanda na 7. pozici.

TV Fanda bude v paketech Skylink, CS Link i Digi TV
▲ TV Fanda bude v paketech Skylink, CS Link i Digi TV

Dále bude TV Fanda i v nabídce Digi TV. Konkurenční služba freeSAT zatím zařazení programu nechystá. Diváky televize vyzvala, aby kontaktovali svého poskytovatele TV programů ohledně zařazení programu do programového rastru.

Vedle satelitních platforem bude nový kanál provozovatele TV Nova přidán i do nabídky kabelových a IPTV operátorů - O2TV, NejTV, Elsat a Netbox. Naopak bude zatím chybět v nabídkách UPC, RIO Media a MoraviaNet. Opět mají klienti operátora žádat o přidání stanice do nabídky.

TV Fanda zahájí pravidelné vysílání v sobotu 14.7.2012 v 16:00 hodin snímkem "Rudý baron". Ve stejný den ve 20:00 hodin na diváky čeká český film "Kajínek", který už dříve odvysílala TV Nova.





Reklama




Vybrané články