Quantcast

Skylink začal likvidovat EMU. TV Doma a TV FOOOR bez 0D03

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink začal likvidovat EMU. TV Doma a TV FOOOR bez 0D03

Operátor satelitní služby Skylink pokračuje ve dříve ohlášené akci - vypíná staré systémy podmíněného přístupu CryptoWorks u neplacených programů v balíčku DIGITAL. Provozovatel služby po vypnutí CAID 0D70 u některých stanic začal vypínat další systém CryptoWors.

Blíží se doba, kdy budou programy Skylink dostupné jen na nových Irdeto a ICE kartách operátora (CAID 0624 a 0D96).

Skylink totiž vypnul systém CryptoWorks s CAID 0D03 u prvních kanálů z balíčku DIGITAL - u slovenských privátních stanic TV Doma a TV FOOOR. Vypnutím klíčového systému CryptoWorks 0D03 zabránil ilegálnímu příjmu těchto stanic. Programy balíčku DIGITAL jsou přes sérii karet 0285 z CAID 0D03 dostupné přes tzv. EMU. Vypínání starých systémů bude pokračovat - vlastník tohoto systému již ukončil technickou podporu pro CryptoWorks.

TV Doma je nadále zakódována i staršími systémy CryptoWorks - 0D70 (staré modré karty Skylink) a 0D0F (karty CS Link ), zatímco u TV FOOOR je odpojen i systém 0D70. Ze starých karet CryptoWorks hraje TV FOOOR už jen na kartách CS Link.

Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.





Reklama




Vybrané články