Quantcast

Jak naladit Kino Barrandov

| redakce | tiskobrázek k článku: Jak naladit Kino Barrandov

V pátek 3.4.2015 spustil svoji promo smyčku nový filmový kanál KINO BARRANDOV provozovatele komerční TV BARRANDOV. Jako první mohou testovací provoz nové stanice naladit diváci digitální pozemní televize.

S ohledem na množící se dotazy k příjmu KINO BARRANDOV uvádíme následující informace: zahájení vysílání je naplánováno na sobotu 18.4.2015 v 18:40 hodin. Stanice bude postupně zařazena do nabídky jednotlivých operátorů.

Kino Barrandov budou moci přijímat diváci pozemní televize, dále satelitní platformy Skylink (Astra 3B), kabelové televize UPC a IPTV platformy O2TV. Program by měl být do ostrého startu v nabídce uvedených operátorů.

Jak již bylo uvedeno výše, v pozemní síti se již vysílá promo smyčka KINO BARRANDOV. Jak vysílání naladit? Pro úspěšný příjem je nutné být v dosahu signálu multiplexu 3, kterou provozuje společnost CDG (Czech Digital Group). Pokud pozemní cestou přijímáte stanice jako Prima LOVE či Prima ZOOM, naladíte i nový filmový kanál.

Pro naladění programu Kino Barrandov je nutné provést ruční vyhledávání se zadáním frekvence nebo vysílacího kanálu multiplexu 3, případně provést automatické vyhledávání. Televizor nebo set top box najde všechny dostupné multiplexy a příslušné programy.





Reklama




Vybrané články