Quantcast

Skylink přichystal další ochutnávku: Volné vysílání AMC

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink přichystal další ochutnávku: Volné vysílání AMC

Operátor satelitní platformy Skylink přichystal pro své zákazníky další ochutnávku. Od neděle 23.8.2015 od 20:00 hodin do neděle 30.8.2015 do půlnoci bude probíhat volné vysílání filmového kanálu AMC.

Pod pojmem volné vysílání se rozumí zpřístupnění programu všem zákazníkům s aktivní dekódovací kartou Skylink s uhrazeným servisním poplatkem a bez ohledu na to, zda mají aktivní balíček s programem AMC Channel.

AMC Channel je jedním z nejpopulárnějších a nejoceňovanějších televizních stanic nabízející filmy a seriály vlastní produkce ale i ocenění filmy z celosvětově uznávaných filmových knihoven.

Skylink přichystal další ochutnávku: Volné vysílání AMC
▲ Skylink přichystal další ochutnávku: Volné vysílání AMC

Během volného vysílání mohou diváci Skylinku shlédnout první epizodu z nového seriálu Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce), který diváky přivede zpět k počátku zombie apokalypsy, do doby, kdy se svět z neznámého důvodu rapidně měnil, aniž by kdokoli přesně chápal proč. Do doby, kdy se život všech obrátil vzhůru nohama způsobem, jaký si nikdo předtím nedokázal ani představit. Celosvětová premiéra proběhne v pondělí 24.8.2015 ve 3:00 hodiny ráno, s reprízou tentýž den ve 22:00 hodin.

Další programové tipy:

- "Kuba", úterý 25.8.2015 ve 21:00 hodin
- "VIVA Maria", středa 26.8.2015 v 9:35 hodin

technické parametry - AMC Channel:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,895 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

Připomeňme, že až do konce srpna probíhá na platformě Skylink ještě jedna ochutnávka - všem zákazníkům Skylink je dostupný filmový kanál JOJ Cinema.





Reklama




Vybrané články